Autor fotografije: 
youtube
Olja Lević, još jedna zvezdana Kruševljanka
Ivan St. Rizinger
Utorak, 21. Avgust 2018.

Olja Lević rođena je 1990. godine u Kruševcu, u kome je završila društveno-jezički smer gimnazije. Prvi dodir sa glumačkom umetnošću, ostvarila je u sekciji svoje škole, a potom je kao amaterska članica Kulturnog centra, nastupala u predstavama nezaobilaznog Kruševačkog  pozorišta.

Olja danas - foto: facebook

Na preporuku prvaka drame, Milije Vukovića, otišla je na probno snimanje za ulogu u projektu Radoša Bajića “Selo gori, a baba se češlja”, i U ovoj seriji je, kao sedamnaestogodišnjakinja, ostvarila svoju prvu televizijsku ulogu, tumačeći  lik Zorice (“Veđe ki pije”).

Upisala je zatim studije glume na Akademiji umetnosti u klasi profesora Nebojše Dugalića u Beogradu, igrala u filmu "Nova Godina u Petlovcu" i u seriji "Šifra Despot".

Mlada glumica danas izgleda kao svetski model. Spremna je sada za novu ulogu zavodnice, neke fatalne žene, pred kojom će muškarci biti nemoćni.

Dodaj komentar

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E