Keni nije mrtav razduvao 'Vetar'
Ivan St. Rizinger
Petak, 17. Decembar 2021.

Kruševački bend Keni nije mrtav, prvi laureat "Bagdalskog rok okršaja", objavio je treći video singl za pesmu sa debitantskog albuma „Ajmo da plešemo“, uoči prvog velikog beogradskog koncerta 23. decembra u sali „Amerikana“ beogradskog Doma omladine.

Pre nešto više od mesec dana pojavio se njihov prvi album sa deset pesama. Ovaj mladi harizmatičan sastav ekranizovao je „Vetar“, pesmu koja zatvara pomenuto izdanje. U pitanju je dinamična motivaciona pesma sa pozivom da plešemo na vetru, da gledamo visoko i želimo još jače.

Ekranizaciju je na sebe vešto preuzela Tara Gajović u saradnji sa Milutinom Miloševićem. U pitanju je sjajan mladi rediteljski dvojac, ovog puta predvođen iskusnim direktorom fotografije Dušanom Bartolovićem. Radnja video spota je smeštena u prostor raskošne rezidencije Kneza Pavla.

Mnoge muzičke redakcije sumiraju utiske o godini na izmaku. Već je poznato da je uredništvo portala nova.rs odlučilo da upravo Keni nije mrtav ponese laskavu titulu najboljeg mladog rok benda u 2021. godini, zbog čega je kompanija Mascom posebno ponosna.

Keniji su jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, a godinu izlaska debi albuma rešili su da obeleže velikim beogradskim koncertom i žurkom. U četvrtak, 23.decembra Keniji će se popeti na binu u društvu nekoliko vrlo interesantnih gostiju.

Publiku su već navikli na dobru zabavu, pa će i ovog puta Dom omladine pretvoriti u podijum za igru. Tokom večeri nastupiće DJ timovi Jutro i Blink uz pratnju maestralnog Đurađa Đuričića za bubnjevima.

„Poslušajte „Vetar“ i pogledajte šta smo to sa Dušanom, Tarom i ekipom spremili za vas. Naučite pesmu i dođite u toplu, ušuškanu salu „Amerikana“ da zajedno skačemo, đuskamo uz konfete, koncert i strava žurku,“ poručuju članovi grupe Keni nije mrtav.

Dodaj komentar

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E