Uskoro rekonstrukcija Trga kosovskih junaka
Utorak, 04. Februar 2020.

Jedna od najznačajnih investicija tokom ove godine biće rekonstrukcija Trga kosovskih junaka. U planu je da se sa intenzivnim radovima počne, nakon obeležavanja Vidovdana, i odlaska brojnih gostiju i delegacija, najavio je direktor Javnog preduzeća za urbanizam i projektovanje Vojkan Tutulić.

Radiće se rekonstrukcija platoa ispred Doma sindikata do tržnog centra, oko zgrade Kocke pa do hotela Rubin, a u planu je i poliranje spomenika Kosovskih junaka.

Grad Kruševac je raspisao i javni konkurs za izbor rešenja, ali zaključkom komisije, ponuđenja rešenja nisu zadovoljila potrebe, pa će se otpočeti sopstvenim snagama u skladu sa planskim dokumentima i standardima.

U planu je da se  u narednim godinama smanji uticaj saobraćaja u najužem gradskom jezgru, i da  ovaj prostor pored šetačke zone služi za društvene i kulturne događaje.

Kada vremenski uslovi dozvole, prva investicija biće rekonstrukcija Kosovske, od Strahinjićeve do Topličine. Radiće se intenzivno i na selu, ulice u Beloj Vodi, Poljacima i Parunovcu, a u ministrstvu privrede predata je dokumentacija za 5 saobraćajnica na području Starog Aerodroma.

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E