NØ HAY BANDA: Zanosna 'Kylie on the radio'
Petak, 08. Mart 2019.

Nova regionalna zvezda, kruševački kantautor Đorđe Ivanović i harizmatična mlada hrvatska glumica Iva Kevra pre samo dvadesetak dana objavili su zajednički, više nego zavodljivi, video spot za novu pesmu NO HAY BANDA, pod nazivom “Kylie on the radio”, koja je već prevalila 200.000 pregleda.

Melanholični aranžman umetnika očigledno je inspirisan vezom Kruševljanina sa neodoljivom Puležankom, poznatom po ulozi Kriste Avakumović u regionalnoj hit seriji Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom” ili aktuelne Lucije u novoj Bjelogrlićevoj seriji “Žigosani u reketu”.

Rnb zvuk i slika odišu flertom, a prema rečima kantautora, sve u dolazećem nizu bržih pesama benda.

Rečima Ivanovića: “Da tempo ne izgubi snagu, a da zvuk zadrži svu ideju melanholije.”

‘’Kylie on the radio’’ je privukla za veoma kratak period puno pažnje iz različitih zemalja što možda obećava da ćemo uskoro na svetskoj sceni imati i regionalnog predstavnika. Na pitanje da li možemo da saznamo više o predstojećem singlu, Ivanović odgovara: ‘’U pitanju je saradnja, gostovanje koje će sigurno biti zanimljivo.’’

 

 

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E