Nikola Grbić Grba u četvrtak nastupa u "Bagdali"
Utorak, 07. Maj 2019.

Čuveni muzičar, kompozitor i tekstopisac Nikola Grbić već decenijama piše najveće hitove na našoj muzičkoj sceni, a kruševačka publika imaće prilike da ga vidi i čuje u četvrtak, 9. maja. Nikola je autor i antologijske "Ovo je Srbija".

Njegove pesme izazivaju najdublje emocije, šira publika jednogasno na koncertima brojnih pevača peva stihove koje on piše. Izdao je četiri albuma: „Uspavanka za ozbiljne bebe“ (1987.), „Stariš li i ti“ (1990.), „Muškarci to ne rade“ (1993.), i „Bogu i Beogradu“ (2004.). Odrastao je na Karaburmi u Beogradu, a ovaj grad i država su duboko utkani u njega svakom svojom ulicom i predelom. Njegova pesma „Devet života“ je himna boemskog Beograda, a „Ovo je Srbija“ nalazi se u udžbeniku muzičkog vaspitanja. Zaslužan je za karijeru Ace Lukasa, a nedavno je gostovao na koncertu Marka Bulata u hali „Pionir“ i izazvao oduševljenje publike. 

Privilegiju da u autorovoj interpretaciji čuju pesme „Lešće“, „Mi smo još tu“, „Zauvek mladi“ i druge imaju posetioci restorana Bagdala u četvrtak, 9. maja. Zbog ograničenog kapaciteta sale rezervacije su obavezne - a njih možete izvršiti preko telefona 37 201 500 ili lično u restoranu.

 

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E