Kurs streličarstva na Bagdali
Utorak, 20. Jul 2021.

Zahvaljujući saradnji kruševačkog streličarskog kluba „Carska strela“ i Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti Grada Kruševca, ove godine, po peti put, na Bagdali se održava Letnji streličarski kamp „Mladi u pokretu 4“.

Zbog specifičnih uslova, ove godine, realizuje se  desetodnevna radionica, a po prvi put uključeni su i mladi sa posebnim potrebama, navodi predsednica Komisije za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Kruševca, Tamara Milutinović. 

Ovakvi projekti i do sada su privlačili veliku pažnju, a očekuje se da će i ove godine naići na veliki odaziv građana. Mladi će na ovaj način imati priliku da provedu vreme družeći se u prirodi, uz bavljenje sportom, što će im svakako ulepšati letnji raspust.

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E