Kruševljanin Đorđe Ivanović briljira uz ‘Mad Over You’
Utorak, 21. Maj 2019.

Nakon singla "Kylie on the radio", kruševački umetnik Đorđe Ivanović (Nø Hay Banda) u aprilu ove godine je potpisao ugovor sa njujorškim izdavačem Bentley Records i sada za ovu kuću objavljuje novi singl sa domaćim trubačem Dejanom Petrovićem pod nazivom "Mad over you".

U već tradicionalnom, za njegov video opus, crno-belom spotu se pored dvojice muzičkih umetnika pojavljuju, više nego zanosna, Ivanovićeva muza, hrvatska glumica Iva Kevra i ex YU filmska diva Lidija Vukićević.

Poletna pesma inspirativno kombinuje Rnb primese sa zvukom Balkana, afro-ritmom i engleskim jezikom.O ideji za saradnju sa Dejanom Petrovićem i LidijomVukićević u spotu, Ivanović govori:

Mislim da je posebno urbanu pesmu ulepšati tradicijom, i u tom smislu je saradnja sa Dejanom nešto što sam priželjkivao par singlova unazad. Lidija je Ivina prijateljica –nas dvoje smo znali da će njena harizma biti savršena. To je i bio slučaj, jer su njih dve ozračile set pozitivnom energijom. Mislim da se uživanje osećalo ispred kamere, van kadra. Ovaj spot je za mene usnimljeno zadovoljstvo u trenutku, za šta su najpre veličine njihovih harizmi bile zaslužne.

Đorđe Ivanović prošlog proleća na nastupu na "Bagdalinoj" terasi

Na pitanje kakvi su dalji planovi u saradnji sa Bentley Records-om, Ivanović kaže:

Srećan sam jer sam potpisao ugovor koji je korak dalje za kontakt ove muzike sa međunarodnom publikom, i još srećniji jer se od mene ne očekuje da karakter ovog benda prilagođavam bilo čemu. Postoji i niz prilika saradnje koje se pojavljuju kao privilegija ovog ugovora i nadam se da ću već  pre kraja 2019.godine biti zadovoljan jer sam zajedno sa svojom lepšom polovinom par takvih prilika i ostvario.

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E