Kad vino poteče Bagdalom (velika foto galerija)
Nedelja, 04. Jul 2021.

U subotu, 3. jula, u idealnim vremenskim uslovima održana je 5. po redu regionalna manifestacija "Vino & sir" uz učešće rekordnog broja izlagača, u sjajnom ambijentu Velike letnje terase restorana Bagdala.

Kao i svih prethodnih godina ovaj događaj organizovan je u saradnji sa eminentnom kućom "Podrum" i okupio je više od hiljadu pravih zaljubljenika i vrhunskih poznavalaca vina. Posebnu notu uživanja prisutnima je podario i renomirani kruševački starogradski orkestar Maestro Akustik. I ove godine prisutni izlagači, njih više od 30, imali su samo reči hvale za sve ono što su organizatori preduzeli kako bi festival, nakon dugih meseci KOVID restrikcija, zablistao punim sjajnem i jedinstvena ocena je da je iz godine u godinu sve više na lestvici najznačajnih regionalnih skupova ove vrste. 

Ovim sjajnim skupom obeležen je i početak ovogodišnje letnje festivalske sezone na omiljenom kruševačkom Brdu.

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E