Autor fotografije: 
Restoran Bagdala
Festival "Vino & sir" oborio sopstvene rekorde (foto galerija)
Ponedeljak, 24. Jun 2019.

Uz učešće više od 40 vrhunskih regionalnih vinarskih kuća i proizvođača sireva na Velikoj terasi restorana Bagdala održano je treće izdanje festivala "Vino & sir", privukavši rekordan broj posetilaca.

Sad već možemo, bez zazora i s ponosom, pomenuti tradiciju! Istrajati tri godine za redom na putu promocije pravog kvaliteta i vrhunskih brendova nije uobičajena pojava na našim prostorima. Treba negovati dobre relacije, biti profesionalan do krajnjih granica i posvetiti se mislima i konkretnim angažmanom čitave godine da bi se ovakav jedan dan završio trijumfalno. 

Restoran Bagdala i vinarska kuća Podrum očito su dobitna kombinacija i idealan spoj žestokih radnika i vrhunskih poznavalaca kompletne situacije u kojoj se trenutno nalazi vinarstvo u Srbiji i okruženju i odatle i svi ti vrhunski brendovi koji pohode, svake godine u sve većem broju "Božanski pogled", koji bismo mogli prozvati i "božanskim gubljajem"... 

Predstavljamo vam samo nekoliko od ogromnog broja sjajnih scena koje su se odigrale u subotu, 22. juna, u "Bagdali" na Bagdali. Vidimo se i kušamo najbolja vina i sireve i naredne godine u isto vreme, na istom mestu. A sad nastavljamo dalje sa "Bagdalskim kulturnim letom"!

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E