Festival "Vino & sir" 23. juna na Bagdali
Ponedeljak, 18. Jun 2018.

Imamo veliko zadovoljstvo da najavimo festival "Vino & sir", koji će biti održan u subotu, 23. juna, na ograđenom platou Restorana Bagdala u Kruševcu.

Festival "Vino & sir" održava se pod pokroviteljstvom Restorana Bagdala i kompanije Podrum iz Kruševca i on će za posetioce biti otvoren od 18 do ponoći.

Ulaznica za ovu svetkovinu vina, na kojoj učestvuje četrdesetak najeminentnijih vinarskih kuća iz Srbije i okruženja, je 250 dinara. Kupon za iznajmljivanje čaše je dodatnih 200 dinara, koje posetilac, nakon obilaska štandova uz vraćenu čašu dobija nazad. Degustacija svih prisutnih vrhunskih brendova je besplatna. 

Iskreno se nadamo da ćemo imati to zadovoljstvo da i vas ugostimo na ovom uzvišenom mestu, sa koga se vidi jedinstvena panorama Carskog grada. 

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E