Dessertoppo: "Tuđina" je daleko od Bagdale
Petak, 17. Januar 2020.

Sanjin Jakubović Dessertoppo, reper koji iza sebe ima tri albuma i mnogo singlova, saradnji, spotova, nakon Nove godine obznanio je novi spot urađen za pesmu "Tuđina".

Novi video singl jedna je od reprezentativnijih audio-vizuelnih razglednica Kruševca i okoline koju je osmislio sam autor, a snimio i montirao Sava KŠ. Podršku Sanjinu ovom prilikom pružila je jedna od trenutno najpopularnijih srpskih hip-hop postava Kruševac Geto. Iza ovog dela stoji Dramatic studio.

Sanjin Jakubović poznatiji pod pseudonimom Dessertoppo iz Sarajeva, sa adresom u Minhenu, rep muzikom se bavi već osam godina. Odrastao je, kaže, uz tu muziku i ostvario je niz kvalitetnih saradnji sa reperima širom Balkana i šire. To su bile saradnje sa Juice, Kid Pex, Vuya, Toni Der Assi, Krusevac geto, Roman, Ivan Gavrilović…

Nedavno je u jednom intervjuu o Bagdali rekao: - Bagdala je jedan od ljepših parkova na Balkanu, ispunjava mi dušu, daje inspiraciju. Taj park se nalazi u Kruševcu u Srbiji. Ja sam čovjek koji širi ljubav, emociju, pozitivu, energiju, koji uvezujem Bosance i Srbe i svi smo mi “Balkansko srce”. Nek ti misli budu pozitivne i lijepe baš kao Bagdala park…

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E