Autor fotografije: 
restoran Bagdala
Balašević tribute band 18. avgusta na Bagdali
Nedelja, 11. Avgust 2019.

"Samo retki nađu retke" – Balašević tribute band nastupa u nedelju, 18. avgusta od 20 sati na Velikoj bagdalskoj terasi. Ulaz - besplatan.

Violina, bubanj, klavijature, gitara plus autentični vokal čini bend  “Samo retki nađu retke” koji će uskoro ponovo nastupiti, po treći put, u Kruševcu - u idiličnom ambijentu Velike bagdalske terase, poznate i kao B2. Tribute bend koji nosi ime upravo po Đoletovim stihovima redovno pravi sjajnu atmosferu i garantuje fantastičan provod. Uglavnom u akustičnom izdanju, ovaj beogradski tribute sastav izvodi repertoar najvećih hitova, ali i manje poznatih pesama Đorđa Balaševića. 

Balašević tribute – skupina drugara “Samo retki nađu retke” egzistira već nekoliko godina. Skupina su zbog toga što je, kako sami navode, reč ‘bend’ rezervisana za ljude koji se muzikom bave na profesionalan način, od nje žive, koji su završili škole gde se umesto slova čitaju note, i dok pravi bend ima članove, ovaj ‘bend’ ima drugare. A drugari su programer, profesorka, difovac, pilot. Ova ekipa je uvek raspoložena za druženje i zabavu, a svirali su u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Zemunu, Staroj Pazovi, Nišu, Sarajevu, Banja Luci, Zagrebu, Rijeci, Karlovcu, Sloveniji… Kako je bilo kod nas, na prvom od dva letnja nastupa prošle godine pogledajte na video snimku...

Datum: 18. avgust
Mesto: Restoran Bagdala - B2
Vreme: 20:00h
Ulaz: besplatan

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E