Bagdalski Rock Okršaj odložen za 19. jul
Subota, 13. Jul 2019.

Poštovani prijatelji, do poslednjeg trenutka smo se nadali da će se vremenska prognoza za subotu u međuvremenu promeniti, ali očito je da neće i da će se upravo u predviđeno vreme za održavanje festivala Bagdalski Rock Okršaj (od 20 do 00) na Kruševac spustiti oluja sa grmljavinom i ozbiljnom količinom padavina. Sve vremenske prognoze svedoče o tome. 

Pošto se restoran nalazi na sred parka, i nad njegovom terasom se nadvijaju grane velikog drveća, isuviše je veliki rizik, po bezbednost prisutnih, da po takvom vremenu istrajavamo na predviđenom terminu, te vas molimo da razumete naše razloge za odlaganje i da nas posetite istim povodom već u petak, 19. jula. Pošto u novom terminu neki sastavi nisu u mogućnosti da dođu, zbog ranije zakazanih nastupa na drugim mestima, načinili smo delimičnu izmenu učesnika. Ona sada izgleda ovako:

Unapred hvala na razumevanju.

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E